Προφίλ

Τον Ιούλιο του 2004 ιδρύθηκε η εταιρεία λογιστικής και φοροτεχνικής κάλυψης επιχειρήσεων accounting office με σκοπό να προσφέρει υψηλών επιπέδων υπηρεσίες ως λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο και σύμβουλος επιχειρήσεων για την οργάνωση και μηχανογράφηση λογιστηρίων, επενδυτικών προγραμμάτων και χρηματοοικονομικών θεμάτων, από τον Απρίλιο του 2012 με την μορφή κοινοπραξίας συνεργαζόμαστε άμεσα με την ALPHA ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ με το ίδιο γνωστικό αντικείμενο και οργάνωση.

Ιδρυτές της εταιρείας, ο κ. Πέτσογλου Ιορδάνης του Ιωάννη, ο κ. Μυλωνάς Αθανάσιος του Δημητρίου, και ο κ. Ποτουρίδης Σωκράτης του Κωνσταντίνου, Λογιστές-Φοροτεχνικοί με πολύχρονη εμπειρία στον κόσμο των επιχειρήσεων, με στόχο και δέσμευση για ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας και την δυνατότητα να τους προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια , σεβασμό, ακεραιότητα και επαγγελματικότητα.

Το ανθρώπινο δυναμικό και οι συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία και παρακολουθούν συνεχώς τις εξελίξεις σχετικά με τις αλλαγές στην εθνική και κοινοτική νομοθεσία, διακρινόμενοι για την επαγγελματική τους ευσυνειδησία, την αξιόπιστη παρουσία τους αλλά κυρίως για την αποτελεσματικότητα τους, μαζί, με την σύγχρονη τεχνολογική υποδομή της εταιρείας και το άριστο εργασιακό περιβάλλον που δημιουργήσαμε στo Βαλκανικό κέντρο Θεσσαλονίκης (Γιαννιτσών 31 Κτίριο Άγιος Δημήτριος), μας δίνουν το πλεονέκτημα και την δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αποδοτικά, υπεύθυνα και αξιόπιστα.

Με προσωπική εξυπηρέτηση, έγκαιρη και έγκυρη επίλυση προβλημάτων μπορούμε να συμβάλουμε καθοριστικά στην πορεία ανάπτυξης της εταιρείας σας, δίνοντας τις κατάλληλες συμβουλές και υποδεικνύοντας τις απαραίτητες κινήσεις που απαιτούνται για την καλύτερη επίτευξη του σκοπού σας.